Kaikessa yksinkertaisuudessaan loistava keitto! Resepti on Helsingin sanomista. En ole kokeillut varhaiskaalia keitossa vielä koskaan, se sopii kuitenkin myös tähän tarkoitukseen hyvin. Varhaiskaalikeitto sopii hyvin esimerkiksi alkukeitoksi.
Varhaiskaalikeitto
350 g varhaiskaalia
2 lehtisellerin vartta
2 valkosipulinkynttä
7 dl vettä
1 kasvisliemikuutio
100 g koskenlaskija-juustoa
Rakuunaa ja persiljaa, tuoreena tai kuivattuna
Leikkaa kaali suikaleiksi, kuullota hetki öljyssä kattilassa. Lisää hienonnetut valkosipulinkynnet ja selleri. Jatka kuullottamista hetki. Lisää sitten vesi, kasvisliemikuutio ja juusto. Keitä, kunnes vihannekset ovat pehmeitä. Soseuta keitto ja mausta se yrteillä.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti