Erilaiset kvinoaa sisältävät
salaatit ovat suosikkejani. Valmistut on helppoa ja raaka-aineita
vaihtelemalla salaattisovellus valmistuu aina sillä hetkellä kotoa
löytyvistä raaka-aineista. Tässä salaatissa toisena pääraaka-aineena on
lehtikaali, joka maistuu ihanalta paistettuna.
Lehtikaalisalaatti
1,5 dl kvinoaa
3 dl vettä
200 g lehtikaalia
1 punasipuli
100 g fetaa
3 rkl cashewpähkinöitä
3 rkl rusinoita
2 rkl sitruunanmehua
1 rkl oliiviöljyä
suolaa ja mustapippuria
Huuhtele
ja keitä kvinoa paketin ohjeen mukaan. Pilko lehtikaali paloiksi ja
paista pienessä tilkassa öljyä pannulla. Paista sen jälkeen myös
pilkottu punasipuli. Paahda myös pähkinät pannulla. Sekoita öljy ja
sitruunamehu salaattikulhossa ja lisää sitten joukkoon kaikki
salaattiainekset.