Tämä
kakkuresepti on kehitetty äkilliseen makeannälkään tiistai-iltana.
Reseptin toteutukseen ei tarvita edes reissua kauppaan, ainekset
löytyvät kotoa melkein aina. Eikä suklaanhimoakaan näin ollen tarvitse
sietää kauaa... Paista kakkua niin, että se jää keskeltä tahmeaksi. Maku
on näin ihanan suklainen ja täyteläinen.
Viikuna-suklaakakku
75 g voita
2 munaa
2,5 dl sokeria
1,5 dl vehnäjauhoa
200 g viikunoita
1 dl kahvia
Pilko
viikunat ja laita ne likoamaan kahviin muun taikinan valmistamisen
ajaksi. Sulata voi ja sekoita siihen kaakaojauhe. Vatkaa kananmunat ja
sokeri vaahdoksi. Yhdistä voi-kaakaoseos muna-sokerivaahtoon. Sekoita
joukkoon vehnäjauhot ja lopuksi kahvi ja viikunat. Sekoita. Kaada
taikina voideltuun irtopohjavuokaan ja paista kakkua noin 15 minuuttia
175 asteessa.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti