sunnuntai 21. kesäkuuta 2015

Lehtikaalisalaatti leipäjuustolla




Tämä lehtikaalisalaatti avasi hiihtoloman. Raaka-aineet ovat loistavat yhdessä, tämä ei käytännössä voi epäonnistua. Paistaminen sopii lehtikaalille hyvin. Suolaa sitä paistamisen jälkeen varovasti. Varo myös lehtikaalin polttamista; se tapahtuu äkkiä. Salaatinkastiketta ei tarvita, sillä passionhedelmä korvaa sen.

Lehtikaalisalaatti

Lehtikaalia
Paprikaa
Leipäjuustoa
Avokado
Passionhedelmä
Cashewpähkinöitä

Poista lehtikaalista lehtiruodit. Leikkaa paloiksi ja paista paloja pienessä määrässä öljyä pannulla. Kääntele usein, sillä kaali kärähtää helposti. Suolaa lehtikaali paistamisen jälkeen hyvin kevyesti. Paista lehtikaalin jälkeen pannulla kuutioitu leipäjuusto. Paahda myös cashewpähkinät. Pilko avokado ja paprika. Kokoa salaatti lautasille tai kulhoon ja lusikoi yksi passionhedelmä salaatin päälle. Nauti heti!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti