sunnuntai 21. kesäkuuta 2015

Lehtikaalia ja kvinoaa

Erilaiset kvinoaa sisältävät salaatit ovat suosikkejani. Valmistut on helppoa ja raaka-aineita vaihtelemalla salaattisovellus valmistuu aina sillä hetkellä kotoa löytyvistä raaka-aineista. Tässä salaatissa toisena pääraaka-aineena on lehtikaali, joka maistuu ihanalta paistettuna.


Lehtikaalisalaatti

1,5 dl kvinoaa
3 dl vettä
200 g lehtikaalia
1 punasipuli
100 g fetaa
3 rkl cashewpähkinöitä
3 rkl rusinoita
2 rkl sitruunanmehua
1 rkl oliiviöljyä
suolaa ja mustapippuria

Huuhtele ja keitä kvinoa paketin ohjeen mukaan. Pilko lehtikaali paloiksi ja paista pienessä tilkassa öljyä pannulla. Paista sen jälkeen myös pilkottu punasipuli. Paahda myös pähkinät pannulla. Sekoita öljy ja sitruunamehu salaattikulhossa ja lisää sitten joukkoon kaikki salaattiainekset.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti